Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spolupráce při kontrole tepelné izolace

Tepelná izolace, spolupráce s firmami a všem stavebním firmám při kontrole a měření kvality práce provedení tepelné izolace, které chtějí využít měření úniku a ztrát tepla termokamerou. Dále rozložení teplot a teploty na povrchu zdi, stropu, oken a dveří. Můžete využít kontrolu práce v oboru stavebnictví jako je zateplení a tepelná izolace stropu, stěny, podlahy a domu, podlahového vytápění a zabudování plastových oken. Další možností termokamery je provádět termovizní snímky současného stavu ztrát tepla a na základě jejich vyhodnocení doporučovat již další praktické řešení zjištěných vad a tepelných nedostatků tepelné izolace na stavebním objektu nebo rodinném domu.

Termokamera se využívá při kontrole rozložení teplot také ve strojírenství, lisování plastů, chladírenství a energetice a mnoho dalších oborů. 

Naše služby s termokamerou mohou rovněž také využívat nebo doporučovat v oboru kominíci, elektrikáři, topenáři, tesaři a mnoho dalších oborů.

V případě požadavku měření termokamerou přijedeme, změříme a následně obdržíte výsledný protokol.

S termokamerou spolupracujeme s firmou Střechy Kašperan - pokrývačství, klempířství, tesařství, střešní okna a rekonstrukce střech se specializací v regionu Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Heřmanův Městec, Chrast, Hlinsko, Skuteč, Luže, Přelouč, Holice.

Můžete nás kontaktovat na Kontaktní údaje.

Termokamera na snímání teplot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář